#dyxyhululangat

2094 post

#DyxyMascara #dyxycosmetic #cantik3minitdengandyxy #makeuporangmalas #letsbegorgeous #dyxyfacemist #dyxyhululangat #dyxycodhululangat #dyxyampang #dyxycodampang #dyxykualalumpur #dyxycodkualalumpur #teamtyka #dondedyxyraya #usahawandyxy #dyxylovers #cantik3minitdenganDYXY #DyxyCosmetics #DyxyCosmetics. #dyxycosmetics #DYXYteachmemakeup #dyxybccream #dyxyreadystock #dyxycheras @ #cantik3minitdengandyxy. #rayahajiexclusivepromo #dyxyflirtyme #teamtyka. #bccreamdyxy #HuluLangat @seri_dyxy. #dyxy #dyxycosmetics. #dyxysexynude #dyxybccreamnatural. #rayahajiexclusivepromo.
0
Kak Inn jenis yang keluar rumah kena pakai mascara. Walaupun nak pergi ambik report card anak🙈😬. Tapi selalu takut hitam bawah mata, but since i found #DyxyMascara ni, takde masalah nak keluar kejap minum kopi pun tetap pakai mascara.
.
.
Senang cuci. Tak hitamkan bawah mata. Cuci dengan air pun tanggal dah tak perlu make up remover tau.
.
.
Try it to believe it ladies💞😘. Complete set by Dyxy is a complete make up range for beginners and advance users because it is super easy to use and apply! Jom contact Kak Inn. . .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Kak Inn jenis yang keluar rumah kena pakai mascara. Walaupun nak pergi ambik report card anak🙈😬. Tapi selalu takut hitam bawah mata, but since i found #DyxyMascara ni, takde masalah nak keluar kejap minum kopi pun tetap pakai mascara.
.
.
Senang cuci. Tak hitamkan bawah mata. Cuci dengan air pun tanggal dah tak perlu make up remover tau.
.
.
Try it to believe it ladies💞😘. Complete set by Dyxy is a complete make up range for beginners and advance users because it is super easy to use and apply! Jom contact Kak Inn. . .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Nah ni dia testimoni #dyxylovers #cantik3minitdenganDYXY tak perlu liquid foundation pun. Dengan BCCream Dyxy you boleh nampak Flawless a d ready to rock the day💟💞.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Nah ni dia testimoni #dyxylovers #cantik3minitdenganDYXY tak perlu liquid foundation pun. Dengan BCCream Dyxy you boleh nampak Flawless a d ready to rock the day💟💞.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Tak perlu banyak product pun nak make up ni. Set perfect by #DyxyCosmetics dah cukup untuk buat you nampak lawa dan bersiap.
. 
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣
⁣
➡️ Natural⁣
⁣
➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣
⁣
➡️ Sexy Nude⁣
⁣
➡️ Flirty Me (Pink)⁣
⁣
➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Tak perlu banyak product pun nak make up ni. Set perfect by #DyxyCosmetics dah cukup untuk buat you nampak lawa dan bersiap.
.
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣

➡️ Natural⁣

➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣

➡️ Sexy Nude⁣

➡️ Flirty Me (Pink)⁣

➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
The best facemist semestinya dari #DyxyCosmetics. Siapa belum cuba eloklah grab and try. Cepat-cepat whatsapp Kak Inn boleh join postage esok ye💟
.
.
💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

The best facemist semestinya dari #DyxyCosmetics. Siapa belum cuba eloklah grab and try. Cepat-cepat whatsapp Kak Inn boleh join postage esok ye💟
.
.
💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Musim panas berjerebu ni elok sangat standby #dyxyfacemist dalam handbag. Jom grab satu💖💞
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Musim panas berjerebu ni elok sangat standby #dyxyfacemist dalam handbag. Jom grab satu💖💞
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Wow its Nora Danish's favourite tau ladies💞😍.
. 💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Wow its Nora Danish's favourite tau ladies💞😍.
. 💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Special To all DYXY lovers 💞

Buat Pertama Kali Diadakan DYXY Tour Makeup bersama seorang Influencer special kegemaran korang semuaa😍 'Makeup Guru' yang digilai ramai di Media sosial dan saluran YOUTUBE yang sentiasa viral dengan mAkeup korean Look .. Proudly present Exclusive DYXY Makeup Tour 🧡

Nantikan DYXY x ??? #dyxycosmetics
#DYXYteachmemakeup
#cantik3minitdenganDYXY
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan  kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan  kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan  kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Hi alls. Weekend ni plan jalan-jalan kemana? Sesambil jalan makan2 tu mesti seronok tengok barang make up & make up tutorials kan. Tapi for some of us mesti tak sure nak start dengan product apa😅🙈.⁣
.⁣
.⁣
Kak Inn pun macam tu la dulu, suka make up tapi tak reti selalu beli salah foundation sebab capuk la tak tahu nak blend la. Rimas😬🤔⁣
.⁣
.⁣
But with #dyxycosmetics tak payah pening atau risau muka bercapuk. From a loyal customers Kak Inn start jadi agent Dyxy ni haa. Seronok u alls. Jom tengok set yang ada and give it a try ok.⁣
.⁣
.⁣
Ada promo kaw kaw best sekarang, whatsapp Kak Inn for details ye📱
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful.
.
. 
With Dyxy Cleansing Wipes you can easily remove your make up and the best part of using it, it leaves your skin hydrated and moisturized.

This is my favourite wipes! Been using it a lot especially when travelling and on flight. With only 1 wipes it has the power to remove even the hardest make up.
. ❤️This one is a MUST TRY! MUST HAVE! ❤️ .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful.
.
.
With Dyxy Cleansing Wipes you can easily remove your make up and the best part of using it, it leaves your skin hydrated and moisturized.

This is my favourite wipes! Been using it a lot especially when travelling and on flight. With only 1 wipes it has the power to remove even the hardest make up.
. ❤️This one is a MUST TRY! MUST HAVE! ❤️ .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful and dont forget to use our #dyxybccream with SPF50 for your outdoor activities💞❤️
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful and dont forget to use our #dyxybccream with SPF50 for your outdoor activities💞❤️
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Whats your plan for the weekend? Im sure its gonna be great. Have a good and lovely weekend ladies. Dont forget to look beautiful.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0

"I feel naked without mascara" this is a must have for all ladies. Tak hitamkan bawah mata, nak cuci pun senang.
.
.
Whatsapp Kak Inn for more infos.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Dyxy Mascara 📌 Waterproof
📌 Wuduk Friendly
📌 Longlasting up to 12 hours
📌 Tak Comot
📌 Melebatkan bulu mata

#dyxycosmetics
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#DyxyMascara
#dyxycodampang
#dyxycodkualalumpur
#dyxyreadystock
#dyxycheras
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#teamtyka

Dyxy Mascara 📌 Waterproof
📌 Wuduk Friendly
📌 Longlasting up to 12 hours
📌 Tak Comot
📌 Melebatkan bulu mata

#dyxycosmetics
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#DyxyMascara
#dyxycodampang
#dyxycodkualalumpur
#dyxyreadystock
#dyxycheras
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#teamtyka

0
Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher. 
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red 💄Click whatsapp link at profile💄
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher.
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red 💄Click whatsapp link at profile💄
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
5 reasons why you should use CREAM FOUNDATION!⁣
⁣
1- Kalau korang bukan lah kaki makeup - tolong lah jauhi foundation liquid yakni yang cair tu. Sebab kalau salah letak terbanyak ke mmg nampak bercapuk & tebal! Dah la korg takde skill makeup, mmg bertambah tak cantik je nanti 🤭😂. Liquid foundation kebanyakkan digunakan oleh MUA @ wanita yang pandai makeup sbb cecair ni susah nak control di muka kita. Jadi hati hati!⁣
⁣
2- Creams are a breeze to use! Kalau korang ade tersilap makeup, just buang guna tisu di tempat Yang salah tu & tepek semula cream foundation! Tak perlu buang makeup satu muka sbb cream foundation senang blenddd 🥰⁣
⁣
3- ACTS LIKE A SECOND SKIN⁣
This is one of my favorite reasons to wear cream makeup. It acts like a second skin making it look as if you aren’t wearing makeup at all. Holla! Liquids and powders tend to set into our skin making our makeup more visible. If you want to achieve a natural look then creams are the way to go⁣
⁣
4-sesuai utk semua jenis kulit!Cream works with all skin types – dry, oily, combination, etc. You can be confident that no matter your skin type it’ll work for you!
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

5 reasons why you should use CREAM FOUNDATION!⁣

1- Kalau korang bukan lah kaki makeup - tolong lah jauhi foundation liquid yakni yang cair tu. Sebab kalau salah letak terbanyak ke mmg nampak bercapuk & tebal! Dah la korg takde skill makeup, mmg bertambah tak cantik je nanti 🤭😂. Liquid foundation kebanyakkan digunakan oleh MUA @ wanita yang pandai makeup sbb cecair ni susah nak control di muka kita. Jadi hati hati!⁣

2- Creams are a breeze to use! Kalau korang ade tersilap makeup, just buang guna tisu di tempat Yang salah tu & tepek semula cream foundation! Tak perlu buang makeup satu muka sbb cream foundation senang blenddd 🥰⁣

3- ACTS LIKE A SECOND SKIN⁣
This is one of my favorite reasons to wear cream makeup. It acts like a second skin making it look as if you aren’t wearing makeup at all. Holla! Liquids and powders tend to set into our skin making our makeup more visible. If you want to achieve a natural look then creams are the way to go⁣

4-sesuai utk semua jenis kulit!Cream works with all skin types – dry, oily, combination, etc. You can be confident that no matter your skin type it’ll work for you!
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Thank you #dyxylovers repeat order and pengguna #DyxyCosmetics yang tegar❤️💞💖. Sekali guna pasti tak cari lain kan. Senang, cepat dan tak payah guna banyak product untuk #cantik3minitdengandyxy. Thank ypu Syaza. Jumpa lagi nanti ya🔥❤️💞
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Thank you #dyxylovers repeat order and pengguna #DyxyCosmetics yang tegar❤️💞💖. Sekali guna pasti tak cari lain kan. Senang, cepat dan tak payah guna banyak product untuk #cantik3minitdengandyxy. Thank ypu Syaza. Jumpa lagi nanti ya🔥❤️💞
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
5 reasons why you should use CREAM FOUNDATION!⁣
⁣
1- Kalau korang bukan lah kaki makeup - tolong lah jauhi foundation liquid yakni yang cair tu. Sebab kalau salah letak terbanyak ke mmg nampak bercapuk & tebal! Dah la korg takde skill makeup, mmg bertambah tak cantik je nanti 🤭😂. Liquid foundation kebanyakkan digunakan oleh MUA @ wanita yang pandai makeup sbb cecair ni susah nak control di muka kita. Jadi hati hati!⁣
⁣
2- Creams are a breeze to use! Kalau korang ade tersilap makeup, just buang guna tisu di tempat Yang salah tu & tepek semula cream foundation! Tak perlu buang makeup satu muka sbb cream foundation senang blenddd 🥰⁣
⁣
3- ACTS LIKE A SECOND SKIN⁣
This is one of my favorite reasons to wear cream makeup. It acts like a second skin making it look as if you aren’t wearing makeup at all. Holla! Liquids and powders tend to set into our skin making our makeup more visible. If you want to achieve a natural look then creams are the way to go⁣
⁣
4-sesuai utk semua jenis kulit!Cream works with all skin types – dry, oily, combination, etc. You can be confident that no matter your skin type it’ll work for you!
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

5 reasons why you should use CREAM FOUNDATION!⁣

1- Kalau korang bukan lah kaki makeup - tolong lah jauhi foundation liquid yakni yang cair tu. Sebab kalau salah letak terbanyak ke mmg nampak bercapuk & tebal! Dah la korg takde skill makeup, mmg bertambah tak cantik je nanti 🤭😂. Liquid foundation kebanyakkan digunakan oleh MUA @ wanita yang pandai makeup sbb cecair ni susah nak control di muka kita. Jadi hati hati!⁣

2- Creams are a breeze to use! Kalau korang ade tersilap makeup, just buang guna tisu di tempat Yang salah tu & tepek semula cream foundation! Tak perlu buang makeup satu muka sbb cream foundation senang blenddd 🥰⁣

3- ACTS LIKE A SECOND SKIN⁣
This is one of my favorite reasons to wear cream makeup. It acts like a second skin making it look as if you aren’t wearing makeup at all. Holla! Liquids and powders tend to set into our skin making our makeup more visible. If you want to achieve a natural look then creams are the way to go⁣

4-sesuai utk semua jenis kulit!Cream works with all skin types – dry, oily, combination, etc. You can be confident that no matter your skin type it’ll work for you!
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo 🔥🔥🔥
.
.
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo 🔥🔥🔥
.
.
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo 🔥🔥🔥
.
.
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo 🔥🔥🔥
.
.
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo!!!
.
.
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Last Day to Grab #rayahajiexclusivepromo!!!
.
.
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Bccream : Natural/Beige

If you are looking for a full coverage, long wear, matte finish, oil-free and contain SPF50, then we highly recommend our Bc Cream. It's not heavy on face and it will fully cover blemishes
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Bccream : Natural/Beige

If you are looking for a full coverage, long wear, matte finish, oil-free and contain SPF50, then we highly recommend our Bc Cream. It's not heavy on face and it will fully cover blemishes
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Thank you Aunty Min for supporting me & #DyxyCosmetics. Aunty Min is wearing #dyxyflirtyme 💄.
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Thank you Aunty Min for supporting me & #DyxyCosmetics. Aunty Min is wearing #dyxyflirtyme 💄.
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Dyxy Brush 📌 Full Coverage
📌 Bulu Sintetik
📌 Lebih Padat & Gebu
📌 Jimatkan Penggunaan BCcream
📌 Beauty Blender Brush Version
📌 Tak mudah kembang .
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Dyxy Brush 📌 Full Coverage
📌 Bulu Sintetik
📌 Lebih Padat & Gebu
📌 Jimatkan Penggunaan BCcream
📌 Beauty Blender Brush Version
📌 Tak mudah kembang .
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Jom #cantik3minitdengandyxy. Senang tak payah pakai atau beli banyak products pun. Kak Inn is a results of a satisfied and loyal customers for years❤️🤗🎉.
.
.
Jom grab #dyxycosmetics sekarang. Kak Inn nak bagi FREE GIFT ni 🎁

COD : 🚙 HuluLangat 🚙 Cheras 🚙 Ampang 🔥🔥READY  STOCK/POSTAGE EVERYDAY🔥🔥
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Jom #cantik3minitdengandyxy. Senang tak payah pakai atau beli banyak products pun. Kak Inn is a results of a satisfied and loyal customers for years❤️🤗🎉.
.
.
Jom grab #dyxycosmetics sekarang. Kak Inn nak bagi FREE GIFT ni 🎁

COD : 🚙 HuluLangat 🚙 Cheras 🚙 Ampang 🔥🔥READY STOCK/POSTAGE EVERYDAY🔥🔥
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
2 more days je guys!! Jangan lepaskan peluang rebut #rayahajiexclusivepromo ni. Whatsapp Kak Inn laju laju ye🔥❤️💖🎁.
.
.
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

2 more days je guys!! Jangan lepaskan peluang rebut #rayahajiexclusivepromo ni. Whatsapp Kak Inn laju laju ye🔥❤️💖🎁.
.
.
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Thank you Ifa datang rumah Kak Inn petang raya ambik set dapat FREE WEEKEND WOVEN BAG!!
.
.
Siapa nak #DyxyCosmetics COD boleh contact Kak Inn ye. 💥READY STOCK💥
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Thank you Ifa datang rumah Kak Inn petang raya ambik set dapat FREE WEEKEND WOVEN BAG!!
.
.
Siapa nak #DyxyCosmetics COD boleh contact Kak Inn ye. 💥READY STOCK💥
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Fe more days to grab #rayahajiexclusivepromo guys!! Cepat cepat!
.
.

Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Fe more days to grab #rayahajiexclusivepromo guys!! Cepat cepat!
.
.

Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Bccream : Natural/Beige

If you are looking for a full coverage, long wear, matte finish, oil-free and contain SPF50, then we highly recommend our Bc Cream. It's not heavy on face and it will fully cover blemishes
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Bccream : Natural/Beige

If you are looking for a full coverage, long wear, matte finish, oil-free and contain SPF50, then we highly recommend our Bc Cream. It's not heavy on face and it will fully cover blemishes
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Salam Aidil Adha dari kami Dyxy #teamtyka.
.
.
Kalau takde make up nak pergi keluar beraya contact Kak Inn ye. Boleh COD
. . 🚙 HULU LANGAT
🚙 AMPANG
🚙 CHERAS
🚙 KUALA LUMPUR
.
.
Jom grab #dyxycosmetic dengan Kak Inn. Postage SETIAP HARI.
. 💄READY STOCK
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Salam Aidil Adha dari kami Dyxy #teamtyka.
.
.
Kalau takde make up nak pergi keluar beraya contact Kak Inn ye. Boleh COD
. . 🚙 HULU LANGAT
🚙 AMPANG
🚙 CHERAS
🚙 KUALA LUMPUR
.
.
Jom grab #dyxycosmetic dengan Kak Inn. Postage SETIAP HARI.
. 💄READY STOCK
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher. 
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher.
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Gorgeous Lady with #bccreamdyxy .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Gorgeous Lady with #bccreamdyxy .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Kalau balik kampung jangan lupa BCCream #DyxyCosmetics. Be safe on the road.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Kalau balik kampung jangan lupa BCCream #DyxyCosmetics. Be safe on the road.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

1
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.

BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤❤❤ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM 😍😘😍😍 KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT .
.
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER sekarangg. Memang tak menyesal! 😘😘 .
.
RUGI X BELI ❗ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
Ramai da TRY !! NAK ORDER 🙋🏻 . 📲+60196133211
📲+60196133211
📲+60196133211
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.

BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤❤❤ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM 😍😘😍😍 KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT .
.
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER sekarangg. Memang tak menyesal! 😘😘 .
.
RUGI X BELI ❗ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
Ramai da TRY !! NAK ORDER 🙋🏻 . 📲+60196133211
📲+60196133211
📲+60196133211
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Last kopek before raya ladies. Dah complete ke set make up untuk esok? Kak Inn ade je kat Hulu Langat raya ni kalau nak COD pagi/tengahari ni ok.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Last kopek before raya ladies. Dah complete ke set make up untuk esok? Kak Inn ade je kat Hulu Langat raya ni kalau nak COD pagi/tengahari ni ok.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Hello Friday and long weekend. Dont forget to pack your make up for holidays ladies.
.
.
Drive safe🚙
.
. . .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 www.wassap.my/60196133211/dyxy

Hello Friday and long weekend. Dont forget to pack your make up for holidays ladies.
.
.
Drive safe🚙
.
. . .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 www.wassap.my/60196133211/dyxy

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Dyxy Tea Party #HuluLangat⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

Dyxy Tea Party #HuluLangat
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

0
Dyxy Tea Party #HuluLangat⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

Dyxy Tea Party #HuluLangat
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

0
Dyxy Tea Party #HuluLangat⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

Dyxy Tea Party #HuluLangat
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣
⁣
➡️ Natural⁣
⁣
➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣
⁣
➡️ Sexy Nude⁣
⁣
➡️ Flirty Me (Pink)⁣
⁣
➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣

➡️ Natural⁣

➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣

➡️ Sexy Nude⁣

➡️ Flirty Me (Pink)⁣

➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy⁣
#dyxy⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
⁣

Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy
#dyxy
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣

1
Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy⁣
#dyxy⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
⁣

Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy
#dyxy
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣

0
Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy⁣
#dyxy⁣
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic⁣
#cantik3minitdengandyxy⁣
#makeuporangmalas⁣
#letsbegorgeous⁣
#dyxyfacemist⁣
#dyxyhululangat⁣
#dyxycodhululangat⁣
#dyxyampang⁣
#dyxycodampang⁣
#dyxykualalumpur⁣
#dyxycodkualalumpur⁣
#teamtyka⁣
#dondedyxyraya⁣
#usahawandyxy⁣
. ⁣
.⁣
.⁣
⁣
⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
⁣

Alhamdullillah. Woww look at that! Rezeki menjelang Raya Haji. Thank you family for the blessing and support, thank you Dyxy Family for the opportunity, thank you customers and #dyxylovers for supporting my new venture.⁣
.⁣
.⁣
I was announced amongst the Dyxy's Agents that has reached the restock target for July🎯🔥🔥🔥🎯.⁣
.⁣
.⁣
Time to celebrate❤️💞. Thank you dapat reward yang best💍. Inilah rezeki yang tak disangka.⁣
.⁣
.⁣
When some people put me down when i only asked for doa, Allah listened and rewarded me!⁣
.⁣
.⁣
Never stop dreaming❤️❤️❤️. Now please follow account @seri_dyxy. Kakak pun nak bagi presentlah kat u all💞💞💞.⁣
.⁣
.⁣
#usahawandyxy
#dyxy
. ⁣
.⁣
. ⁣
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. ⁣
.⁣
.⁣


📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣
📱 +60196133211⁣

0
💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

💖 Kebaikan MIST 💖 ✅melembapkan kulit yg kering
✅menyegarkan muka
✅menyerikan muka yang kusam
✅muka jadi glowing
✅muka bau wangi ✅membantu memulihkan masalah kulit muka . .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
💖 Kelebihan Bccream Foundation 💖 ✅mousse cream teksture ✅mesra wuduk. (mudah d tanggalkn) ✅menutup parut2 & jerawat. ✅ serikn wajah. ✅ tidak berminyak. ✅ tidak bertompok. ✅ boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur) ✅ siap xsmpai 2mnit ✅ tidak perlu sapuan yg tebal.
.
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

💖 Kelebihan Bccream Foundation 💖 ✅mousse cream teksture ✅mesra wuduk. (mudah d tanggalkn) ✅menutup parut2 & jerawat. ✅ serikn wajah. ✅ tidak berminyak. ✅ tidak bertompok. ✅ boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur) ✅ siap xsmpai 2mnit ✅ tidak perlu sapuan yg tebal.
.
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Be beautiful. Be you with simple steps of #dyxycosmetics💞💖.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Be beautiful. Be you with simple steps of #dyxycosmetics💞💖.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣
⁣
➡️ Natural⁣
⁣
➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣
⁣
➡️ Sexy Nude⁣
⁣
➡️ Flirty Me (Pink)⁣
⁣
➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣

➡️ Natural⁣

➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣

➡️ Sexy Nude⁣

➡️ Flirty Me (Pink)⁣

➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
💖 Kelebihan Bccream Foundation 💖
✅mousse cream teksture
✅mesra wuduk. (mudah d tanggalkn)
✅menutup parut2 & jerawat.
✅ serikn wajah.
✅ tidak berminyak.
✅ tidak bertompok.
✅ boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur)
✅ siap xsmpai 2mnit
✅ tidak perlu sapuan yg tebal
.
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka

💖 Kelebihan Bccream Foundation 💖
✅mousse cream teksture
✅mesra wuduk. (mudah d tanggalkn)
✅menutup parut2 & jerawat.
✅ serikn wajah.
✅ tidak berminyak.
✅ tidak bertompok.
✅ boleh d pakai semua peringkat umur. (dr remaja ==> yg berumur)
✅ siap xsmpai 2mnit
✅ tidak perlu sapuan yg tebal
.
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka

0
Nak raya dah ni ladies. Cepat cepat grab HARGA PROMO DYXY!! 🔥🔥
.
.
Dengan #dyxycosmetics boleh #cantik3minitdengandyxy sebab bccream full coverage tak perlu concealer😍💞
.
.
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM . . 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Nak raya dah ni ladies. Cepat cepat grab HARGA PROMO DYXY!! 🔥🔥
.
.
Dengan #dyxycosmetics boleh #cantik3minitdengandyxy sebab bccream full coverage tak perlu concealer😍💞
.
.
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM . .
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher. 
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red 💄Click whatsapp link at profile💄. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Dyxy Lipstick

Which one is your favourite? The formula for our lipstick is so nice. They are matte and not drying. They are smooth & very comfortable on the lips. You can use it as eyeshadow and also blusher.
I always combine 2 codes to get the ombre effect. Super gorgeous! Get yours now. 📌 Sexy Nude
📌 Flirty Me
📌 Cherry Red 💄Click whatsapp link at profile💄. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
.
.
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣
⁣
➡️ Natural⁣
⁣
➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣
⁣
➡️ Sexy Nude⁣
⁣
➡️ Flirty Me (Pink)⁣
⁣
➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
.
.
Set Perfect⁣
💄 BcCream⁣
💄 Facemist⁣
💄 Brush⁣
💄 Lipstick⁣
.⁣
. ⁣
📌 BcCream⁣

➡️ Natural⁣

➡️ Beige⁣
.⁣
.⁣
📌 Lipstick⁣

➡️ Sexy Nude⁣

➡️ Flirty Me (Pink)⁣

➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Jom Kak Inn share macam mana Lady D, founder #dyxycosmetics apply make up dyxy ye.
.
.
You all kena try baru tahu magicnya💞❤️💄
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
.
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Jom Kak Inn share macam mana Lady D, founder #dyxycosmetics apply make up dyxy ye.
.
.
You all kena try baru tahu magicnya💞❤️💄
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
.
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Basic
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Look at this gorgeous lady! Complete set of #dyxycosmetics. Lipstick code #dyxysexynude sangat cantik untuk mereka yang berkulit cerah putih gebu kuning pinang langsat haa macam tu Kak Inn describe❤️😍😘💄.
.
. 
So flawless dengan #dyxybccreamnatural. And facemist as setting spray u are ready for any events❤️💞😍.
.
.
Dah ade make up raya ke belum tu? Sempat lagi untuk postage minggu ni sebelum Raya Haji ye. Please check out our #rayahajiexclusivepromo. So many things to giveaway too!! Whatsapp now!!! 📱📱📱 .
.
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Look at this gorgeous lady! Complete set of #dyxycosmetics. Lipstick code #dyxysexynude sangat cantik untuk mereka yang berkulit cerah putih gebu kuning pinang langsat haa macam tu Kak Inn describe❤️😍😘💄.
.
.
So flawless dengan #dyxybccreamnatural. And facemist as setting spray u are ready for any events❤️💞😍.
.
.
Dah ade make up raya ke belum tu? Sempat lagi untuk postage minggu ni sebelum Raya Haji ye. Please check out our #rayahajiexclusivepromo. So many things to giveaway too!! Whatsapp now!!! 📱📱📱 .
.
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
#rayahajiexclusivepromo
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

0
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM 
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM
Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Perfect
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
.
. 📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
.
#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

2
Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211

Sempena Musim Raya Haji 🕋 Secara eksklusif promo special utk DYXY lovers.. ✨ Diskaun Yang Termurah untuk Best Seller Set DYXY sehingga RM60 😱 📍Harga termasuk postage ke SM

Booking dan grab laju2 favourite set korang sekarang😍😍
Set Complete
💄 BcCream
💄 Facemist
💄 Brush
💄 Lipstick
💄 Mascara
.
.
📌 BcCream ➡️ Natural ➡️ Beige
.
.
📌 Lipstick ➡️ Sexy Nude ➡️ Flirty Me (Pink) ➡️ Cherry Red
. .
. 🌟🌟 FREE WEEKEND WOVEN BAG. WHILE STOCK LAST🌟🌟
.
.

#dyxycosmetic
#cantik3minitdengandyxy
#makeuporangmalas
#letsbegorgeous
#dyxyfacemist
#dyxyhululangat
#dyxycodhululangat
#dyxyampang
#dyxycodampang
#dyxykualalumpur
#dyxycodkualalumpur
#teamtyka
#dondedyxyraya
#usahawandyxy
. .
. 📱 +60196133211
📱 +60196133211
📱 +60196133211